de 3 workshops

Workshop 1 – Begrijpen

Er gebeurt zoveel in je hersenen bij het luisteren van muziek. In de eerste workshop leren deelnemers meer over de positieve effecten van muziek op lichaam en geest, de verlichting die het kan bieden in een zorgsituatie en ervaren zij zelf de prikkelverwerking van muziek. 

Workshop 2 – Tools

In deze workshop leren deelnemers aan welke knoppen je kan draaien om muziek aan te laten sluiten bij verschillende zorgsituaties. Hoe kom je achter de persoonlijke muziekvoorkeuren van de bewoner?
Welke instrumentatie of ritmes kies je voor het gewenste effect?

Workshop 3 – Integratie

Iedereen heeft eigen voorkeuren en dat is voor muziek niet anders. In de laatste workshop leren deelnemers hoe je persoonlijke voorkeuren ontdekt, en krijgen ze inzicht in welke externe factoren in de (zorg)omgeving van belang zijn om tot een optimaal effect te komen.

 Kosten Workshops 

3 x 2 uur (op locatie of digitaal)
maximaal aantal deelnemers: 25 
*inclusief werkboek, toegang tot de Music Care Community en digitale inspiratie uur per kwartaal.

totaal €2.645,-  (incl. btw & reiskosten) 

 MUSIC CARE COMMUNITY

Gelukkig merken we dat er ook in de zorg veel mensen enthousiast zijn. Toch hebben ze vaak het gevoel dat ze er alleen voor staan. Met deze community willen we mensen met passie voor muziek in de ouderenzorg samenbrengen en inspireren, zodat we samen deze verandering in de zorg gaan realiseren!